Vse kategorije

Domov>Pomoč strankam

1Čestitam za veliko potezo inštituta PUCCI

Čas: 2020-12-16 Ogledi: 22
Inštitut za geološko raziskovalno opremo Hunan Puqi in Inštitut za raziskave vodnega okolja Hunan Puqi sta bila ustanovljena maja 2006; Inštituti Puqi se ukvarjajo predvsem z raziskavami in razvojem naslednjih področij: geofizično raziskovanje, zmanjšanje izgub cevovodnega omrežja, preprečevanje in ublažitev nesreč, opozorilo pred potresi, prodiranje v zemljo, pametni cevovod in iskanje življenja.                       

V zadnjih letih je bilo na stotine milijonov juanov vloženih v raziskave in razvoj znanstveno-raziskovalnih projektov in izgradnjo skupin talentov. V skladu s strateškim ciljem "poživitve znanosti in tehnologije ter krepitve talentov" so Puqi Institutes sodelovali in vzpostavili dolgoročne odnose sodelovanja s številnimi nacionalnimi znanstvenoraziskovalnimi institucijami, šolami in univerzami ter izvedli številne nacionalne znanstveno-raziskovalne projekte. Instituti Puqi so skupaj s tehnološkim inštitutom Harbin ustanovili "13. petletno nacionalno vodno bazo za raziskave in razvoj"; je skupaj z Univerzo za znanost in tehnologijo Hunan ustanovil "Industrijsko-univerzitetno-raziskovalno bazo za strateško inovacijsko sodelovanje"; z Univerzo Changsha vzpostaviti „Praktično bazo za industrijo, univerzo in raziskave“.

                       

Leta 2016 je bil Puqi uvrščen na seznam blagovnih znamk CCTV. Leta 2017 je bil ustanovljen Puqi Industry-University-Research Inovation Fund. Leta 2019 je Puqi kot podjetje za spoštovanje pogodb in poudarjanje verodostojnosti podelila provinca Hunan in mestna vlada Changsha. Izdelki Puqi so bili izvoženi v 108 držav. Leta 2019 je Puqi osvojil drugo nagrado nagrade za znanstveni in tehnološki napredek province Hunan. Do leta 2020 je Puqi prijavil več kot 300 nacionalnih patentov in avtorskih pravic za programsko opremo.