Vse kategorije

Domov>Pomoč strankam>Novice

Prihranite denar z iskanjem vodnjaka

Čas: 2021-05-08 Ogledi: 148

T_FF_OXRG) ~ BV] HZ ~ [HP_1M

Vrtanje vodnjakov je lahko drago in dolgotrajno, še posebej, če ne veste, kam vrtati! Če dobite napačne informacije o tem, kje vrtati vrtino, lahko na koncu zapravite tisoče dolarjev in na koncu dobite zemljo, zasuto z luknjami. z instrumenti PQWT si prizadevamo zagotoviti najboljše stroje za lociranje vode z najnovejšo tehnologijo v industriji.

Prek strokovne ustanove z višjimi inženirji in vmesnimi inženirji ima dolgoletne izkušnje in uporabo najsodobnejše tehnologije. naše raziskave in razvoj se osredotočajo na hidrogeološka raziskovanja, inteligentno tehnologijo zajemanja podatkov in uporabo posebne tehnike, naše naprave lahko najdejo podzemni vodonosnik in določijo optimalno mesto vrtanja. brez potrebe po računalniku bo naprava PQWT samodejno ocenila globino, ki jo morate izvrtati, in potencialni izkoristek vaše vrtine.
Naše raziskave naravnega električnega polja vam bodo pomagale najti podtalnico, zato so instrumenti PQWT vodilni na tem področju. Številni vrtalci in razvijalci vrtin uporabljajo naše stroje, ker vidijo uspešne rezultate našega merjenja naravnega električnega polja z uporovnimi kontrasti v podzemnih kamninah in mineralih. Nenormalne spremembe v geoloških telesih povzročajo rešitve geoloških problemov z enim električnim načinom iskanja.
Ta metoda meri električno komponento elektromagnetnega polja zemlje, tako imenovano metodo naravnega električnega polja. V skladu s to teorijo sta se načrtovanje in izdelava opreme, imenovane potencialna frekvenca instrumenta za zaznavanje, nanašala na instrument izbranega frekvenčnega električnega polja ali instrumente za geološka raziskovalna dela.
To je preizkušena metoda za iskanje podzemnega vodonosnika in iskanje vodnjaka. Prihranite denar in svojo zemljo s pomočjo instrumentov PQWT in njegovih poprodajnih storitev 7/7!

Jane | prodajni inženir
Inštitut za geološko raziskovalno opremo Hunan Puqi
Soba 301, stavba A16, industrijski park Jiahai,
Št. 1318 Zhongqing Road, okrožje Kaifu, Changsha,
Hunan, PR Kitajska. 410000.
Pisarna: + 86-73582237112