Vse kategorije

Domov>Pomoč strankam>Novice

PQWT-ovo praznovanje 15. obletnice in stoletnice ustanovitve izobraževalnih dejavnosti Komunistične partije Kitajske

Čas: 2021-05-24 Ogledi: 135

slika


Petnajst let poti neprekinjeno napredujemo.

Fpetnajst let delaing težko, PQWT je vodilna v panogi in dosegla izjemne rezultate!

 

Od začetka svoje ustanovitve je PQWT vedno napredoval z držo pionirja in duhom inovatorja, ohranjal stalen in močan razvojni zagon in v panogi dosegal izjemne dosežke. Tega izjemnega dosežka ni mogoče doseči brez podpore in pomoči ljudi iz vseh družbenih slojev ter nenehnega truda in trdega dela vseh zaposlenih.

 

Med praznovanjem je Chen Bo, sekretar in dekan Raziskovalnega inštituta PQWT, podelil pokale strokovnjakom Yang Dianjun in Ji Yongping, ki so izjemno prispevali k našemu podjetju. Prodekan Yang Zhui, prodekan Xiao Yuefei in prodekan Liu Ruifeng so prišli na oder, da bi izdali potrdila "PQWT Star", se zahvalili za njihov prispevek k podjetju in poslali najbolj posebne in iskrene blagoslove kolegom.

 

Petnajst let premagovanja ovir, PQWT se je izzival in šel naprej.

Vztrajajte v integriteti, persist v tržna usmerjenost in persist v podjetniški duh. PQWT se že petnajst let drži koncepta napredovanja akademije znanosti in tehnologije, krepitve akademije talentov, premagovanja ovir, izzivanja in napredovanja naprej. Na proslavi je sekretar in dekan Raziskovalnega inštituta PQWT Chen Bo imel pomemben govor z naslovom "Čas je lep, življenje je resnično - ne pozabi poti, ko si prišel", pri čemer je poudaril in izčrpno analiziral ključne dejavnike, ki podpirajo hiter PQWT. razvoj.

 

V preteklosti so starejši zamenjali življenje za mir; nOpa, kopali smo se v sreči in veselju; iV prihodnosti se bomo družbi povrnili s trdim delom. 21. maja so vsi člani stranke in zaposleni v podjetju PQWT prišli v spominsko dvorano bronastega bobna Jesenska žetva vstaje in izvajali izobraževalno dejavnost na temo "učenje zgodovine strank, razumevanje prvotnega namena in uresničevanje poslanstva", spominjanje revolucionarnih predhodnikov, poslušanje zgodbe o zgodovini stranke, črpanje veličastne moči, poglobljeno spodbujanje študija in izobraževanja zgodovine stranke

 

Petnajst let slave je postalo preteklost, sodhod na novo izhodišče, odhod na novo pot, nikoli ne pozabite na prvotni namen, verjamemo, da bo PQWT še naprej nadaljeval s svojim neomajnim slogom, trdo delal, še naprej napredoval in ustvarjal nov sijaj!