Vse kategorije

Domov>Pomoč strankam>Novice

10 stvari, ki jih morate vedeti: vodovodne puščanje

Čas: 2021-05-08 Ogledi: 38

Nasvet 1
Zavijte svoje cevi v toploto.Pomembna lastnost je zunanji cevovod. Če se cevi za hladno vodo dotaknejo zunanjega dela stavbe, ko se voda ne uporablja in je temperatura zelo hladna, bodo cevi najverjetneje zmrznile. Edina čas, ko voda ne more zmrzniti, je, ko se premika, zato je dobro, da pustite vse pipe odprte, ko ste odsotni od doma. Najboljše, kar lahko storite, pa je, da izolirate ves prostor.


Nasvet 2
Morda ne veste, kaj je prav, lahko pa opazite, kaj je narobe. Hitro si oglejte vidne cevi v svoji hiši, samo da boste nadaljevali, kaj se z njimi dogaja. Lastniki stanovanj pogosto redno ne preverjajo; nato se v kleti pojavi luža vode, ki poškoduje njihove dragocenosti, in niso slutili, da je kaj narobe. Ogledate si lahko cevi v svoji kleti in nimate pojma, kaj gledate, če pa vidite rjo, upogibanje ali kapljice vode, zagotovo veste, da je nekaj narobe.

Nasvet 3
Polnjeno pomivalno korito zlahka vzpostavi puščanje. Pod kuhinjskim koritom preprosto občasno pokukajte in preverite, ali je kaj kaplja. Vedno je dobro, da si ogledate.

Nasvet 4
Vrnite ventil ventila. V nekaterih primerih je treba namestiti cev za odmrzovanje, zlasti če gre cev skozi cementni temelj. Sesalnik cevi vam omogoča, da zaprete vodo bližje notranjosti doma, da preprečite zmrzovanje.

Nasvet 5
Radiatorji potrebujejo dober nivo in odprt ventil. Prva stvar, ki jo morate storiti, je preveriti naklon radiatorja: vedno naj bo usmerjen nazaj proti viru pare. Tako lahko voda, ko se kondenzira, odteče nazaj v kotel.

Nasvet 6
Netesni grelnik vode je grelec za mrtvo vodo. Največja težava je v tem, da se obloga obrabi in iz dna kaplja voda. Če kaplja veliko vode, pokličite proizvajalca in navedite številko modela; morda boste imeli srečo in ugotovili, da je izdelek še vedno v garanciji. Ko zamenjate grelnik vode, poskusite pod njim namestiti posodo.

Nasvet 7
Ne puhajte tesnila - zamenjajte ga. Če iz prha za prho kaplja voda, je največkrat vzrok okvarjena podložka ali pokvarjen sedež v telesu. Dokler imate izolacijske ventile za odvajanje vode na to območje, bi to moralo biti razmeroma enostavno. Izolirajte vodo na tuš, razstavite ročaje in odstranite steblo, kjer je podložka; nato ga zamenjajte, znova namestite in opazujte.

Nasvet 8
Sledite puščanju pasti nazaj na steno. Če puščate, je pogosto na zadnji strani, kjer se dejansko poveže s steno, v tem primeru boste morali razstaviti odtočno delo. Pogosto ga lahko celo zategnete z rokami, da vidite, ali puščanje preneha. Če ne, ga s pomočjo ključa malo privijte.

Nasvet 9
Podložke in tesnilni obročki so veliko cenejši kot nova naprava. Če je podložka obrabljena, čeprav jo stisnete, lahko še vedno kapljate, če je okvarjena. Morate odstraniti tisto, kar je okvarjeno, vstaviti novo podložko, jo ponovno zategniti, ponovno namestiti ročaj in preizkusiti.

Nasvet 10
Mehanske pipe nikoli ne trajajo večno. Pipa je mehanska stvar, zato bo sčasoma puščala. Nekaterim je všeč pipa, ki je že tam, četudi je starejša; drugi raje namestijo novega. Tam je točka, na kateri je pipa tako stara in korodirana, da bo težko dobiti dele zanjo. Velikokrat je preprosto ceneje namestiti novega.
Serija PQWT-L je na novo posodobljen in večnamenski detektor puščanja vode, ki se uporablja za različno odkrivanje puščanja zunanje vodovodne cevi, požarne cevi, ogrevalnega sistema, notranje vodovodne cevi in ​​talne ogrevalne talne cevi. Z zbiranjem in analizo signala puščanja rešuje problem puščanja vode pod tlakom.

QWEBB`8RU @ BC ~ 9R_UJ_ ~ 411

Za več informacij o izdelku se obrnite na whatsapp / telefonsko številko 008618817121525, e-pošta:[e-pošta zaščitena]